Priser

Årets TR 2024

Årets tillidsrepræsentant

Prisen uddeles til en tillidsrepræsentant, der har taget kampen for kollegerne. Det kan være, at vedkommende har fundet overskud til at drage omsorg for en kollega, der havde særlig brug for hjælp og støtte. Det kan også være, at din tillidsrepræsentant har været særlig skrap til forhandlinger. Eller også har du verdens bedste tillidsrepræsentant, der får hverdagen til at fungere mellem ledelse og kollegerne.

Præmiesponsor
Folkeferie
Sponsoreret af
Dansk Metal
Årets AMR 2024

Årets arbejdsmiljørepræsentant

Prisen uddeles til en arbejdsmiljørepræsentant, som har forbedret arbejdsmiljøet. Det kan være, at vedkommende har søsat initiativer mod dårligt arbejdsmiljø. Det kan også være, at din arbejdsmiljørepræsentant altid har tjek på arbejdsmiljøet, så du og dine kolleger altid har det godt.

Præmiesponsor
Airtox
Sponsoreret af
FOA
Årets Uddannelsesmentor 2024

Årets Uddannelsesmentor

Prisen uddeles til en person, som har hjulpet en elev, lærling eller praktikant med at lykkes. Det kan være, at personen har tjek på det rigtige udstyr for at afhjælpe ordblindhed eller andre problemstillinger. Det kan også være en lærer, der har støttet ekstraordinært, så en elev, lærling eller praktikant kunne færdiggøre sin uddannelse. Det kan både være en lærer, uddannelsesvejleder, mentor eller uddannelsesansvarlig.

Præmiesponsor
Socialpædagogerne
Sponsoreret af
HK
Årets Organiser 2024

Årets Organiser

Prisen uddeles til en medarbejder, TR eller anden tillidsvalgt, som har lykkedes med at organisere kollegerne, stiftet en klub eller et helt tredje resultat af organisering, som er værd at fremhæve. Måske er det endelig lykkedes efter mange års arbejde at få landet en overenskomst, valgt en TR eller nedsat en klub på en given arbejdsplads. Det kan også være, at der er gjort brug af nogle helt nye metoder, som har givet en høj organisering.

Præmiesponsor
Forbrugsforeningen
Sponsoreret af
Nurses and Midwives
Årets samarbejdsinitiativ 2024

Årets samarbejdsinitiativ

Denne pris uddeles til både A- og B-siden i en virksomhed. For at blive nomineret til denne pris skal der være gode eksempler på, hvordan man som virksomhed har opnået et særligt godt samarbejdsinitiativ, og hvad det har betydet for både ansatte og ledelse.

Præmiesponsor
Pluskort
Sponsoreret af
FH
DA
Årets Initiativ 2024

Årets Initiativ
for tryghed på job

Prisen uddeles til en person eller gruppe af mennesker, som tog initiativ til at få noget ændret og som stod forrest, da det skulle kæmpes hjem.

Præmiesponsor
Pluskort
Sponsoreret af
TrygFonden
Fængselsforbundet
Årets Faglige Unge 2024

Årets Faglige Unge

Prisen skal gives til en eller flere personer, der i særlig grad har gjort en forskel i forhold til at være ambassadører for FH's værdier og mål og dermed tiltrække andre unge til at melde sig ind i et overenskomstbærende forbund.

Præmiesponsor
Folkeferie
Sponsoreret af
FH